Winkel openingstijden :

Vrijdag 9.00 – 18.00 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

wij hebben pin!

Iedere week wordt onze vleesvoorraad aangevuld. Vrijdagmorgen gaat het de verkoop in. Er is altijd vlees op voorraad, op vrijdag de ruimste sortering.

Op onze website vind je een overzicht van het standaard assortiment. Er kunnen vooraf geen bestellingen meer worden geplaatst.

Voor grote bestellingen of specials (bijvoorbeeld een staartstuk van 1.2 kilo of een bief hammer) verzoek ik je tijdig een e-mail te sturen naar: info@weiderund.nl

Uiteraard verzorgen wij ook Kerstpakketten en hebben wij cadeaubonnen. Meer informatie hierover? Bel even met Esther 06 484 666 52 of stuur een e-mail.

Honden en roken zijn niet toegestaan op ons erf.

[/vc_column_text]

Wij verzorgen ook boerderij excursies en je kan bij ons ook genieten van horeca in onze middeleeuwse opkamers of buiten op ons boerderij terras. Excursies vooraf te bespreken.

Daarnaast van april t/m oktober laatste zondag v.d. maand exclusieve rondleidingen 10.30 – 12.30 uur reserveren via e-mail. En vrij entree op ons boerderijterras en opkamers voor consumpties én boerderijbeleving deze zondagen van 13.00 – 17.00 uur.

De Mariënhof is echt een belevenis in de ruimste zin van het woord!  – centraal in Hoeksche Waard – veel frisse lucht – prachtige, inspirerende omgeving – wifi – 55″ beeldscherm – nette toilet voorziening.

Opgeven? 06 484 666 52 of per e-mail: info@marienhofwestmaas.nl

[/vc_column][/vc_row]